Πολιτικη Κρατησεων

Άφιξη – Αναχώρηση:

Ώρα Άφιξης : 12:00 – 14:00
Ώρα Αναχώρησης : 10:00
Σε περίπτωση παραμονής έως τις 18:00 (κατόπιν διαθεσιμότητας), χρεώνεστε τη μισή τιμή διανυκτερεύσεως. Για παραμονή μετά τις 18:00 (κατόπιν διαθεσιμότητας), χρεώνεστε ολόκληρη τιμή διανυκτερεύσεως.

Κατοικίδια: Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται κατόπιν συνεννόησης

Κάπνισμα: Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους . Επιτρέπεται μόνο στα μπαλκόνια των δωματίων και στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο των καταλυμάτων.Ακυρώσεις – Αλλαγές:

Σε περίπτωση κράτησης του καταλύματος , καταβάλετε προκαταβολή το 30 % στο σύνολο της τιμής διανυκτέρευσης για όλες τις ημέρες διαμονής.

Για ακυρώσεις τουλάχιστον ( 21 ) είκοσι μια ημέρες πριν την άφιξη δεν υπάρχει επιβάρυνση. Για ακυρώσεις ή αλλαγές μέχρι ( 7 ) επτά ημέρες πριν την άφιξη, ο πελάτης χρεώνεται με το 50% της συνολικής τιμής.

Για ακυρώσεις ή αλλαγές τις τελευταίες ( 2 ) δύο ημέρες πριν την άφιξη ή για «μη εμφάνιση» , ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το συνολικό ποσό της κράτησης .

Αν ο πελάτης αναχωρήσει νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία, είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το 50% του συνόλου των υπόλοιπων διανυκτερεύσεων


Ζημία – Απώλεια:

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής ή ακύρωσης κρατήσεων, όταν ο πελάτης προέβη σε ακατάλληλες ή παράνομες ενέργειες-ζημιές.
Για κάθε βλάβη ή ζημιά που έγινε στον ξενώνα και οφείλεται στους ενοικιαστές, ή στους επισκέπτες αυτών, είναι υπεύθυνοι οι ενοικιαστές των καταλυμάτων (θραύση γυαλικών, πιατικών, νιπτήρων, βλάβες επίπλων, ταπήτων, ιματισμού, κλπ.).

Τα καταλύματα απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη σε περιπτώσεις ζημιάς ή απώλειας αντικειμένων που φέρνουν οι επισκέπτες, τα πρόσωπα που τους συνοδεύουν, τους επισκέπτονται ή βρίσκονται στην υπηρεσία τους, καθώς και σε περιπτώσεις που η βλάβη, η καταστροφή ή η απώλεια οφείλεται σε ανώτερη βία (σεισμός, πυρκαγιά κλπ) ή σε ιδιάζουσες συνθήκες.